Biljetten bokad

Jahapp, då var biljetten hem bokad.. Åker 2010-10-21 :)
Planet lyfter 18.45 och landar 22.35 i Skavsta :)
Kände att jag klarar inte av att vara kvar här längre.. behöver min familj & vännerna..

Rekryterings bolag

Hade ett möte idag kl.14.00 på ett rekryterings bolag som ska hjälpa mig att söka jobb. Vilket gick jätte bra, så hon kommer att höra av sig imon eller på fredag :)
Kommer kanske få en jobbintervju på unibet :)

Rekryterings bolag

Hade ett möte idag kl.14.00 på ett rekryterings bolag som ska hjälpa mig att söka jobb. Vilket gick jätte bra, så hon kommer att höra av sig imon eller på fredag :)
Kommer kanske få en jobbintervju på unibet :)

Doktorn

Var till doktorn idag pga smärta i bröstkorgen.. Infektionen i luftvägarna är borta iallafall, men det är lite svårt att andas.. Så jag fick en inhaler, så jag kan andas bättre.. Så jag ska andas in med den 3 ggr/dag , så hoppas det blir bättre. Och så hostar jag fortfarande lite eftersom det är lite irriterat..
Skickade in mitt cv till ett rekryterings bolag idag, får se vad som händer :)



Party!

Igår var nog den roligaste kvällen jag varit med om på länge!
Eller ja, den började inte så bra.. men det löste sig & allt blev sjukt bra!
Alla var fulla & glada, bara en massa kul som hände :)
Tänker inte berätta vad som hände, bara dom som var med som vet. haha
Vi kom hem 6 på morgonen och jag åt världens godaste smörgås med Lars goda sås på!

Så idag är jag sjukt bakis, så jobbigt.. Hade svårt att somna också eftersom att det åskade jätte mycket och regnade.. Jag är rädd på åska, hehe.


Restaurang

Idag var jag & Linn lite barnvakt medan Linda åkte och handlade. Så vi tog hand om söta Olivia.
Ikväll var jag, Linn, Therese, Kerstin (linns mormor), hennes gubbe och Therese B ute och åt på restaurang. Hur mysigt som helst nere vid hamnen. Helt underbart och vackert!




Olivia & katten Svea






Linn & jag


Therese & jag





Doktorn

Var till doktorn idag. Lite komiskt, för man går till apoteket och längt in sätter man sig på en stol och väntar på sin tur att få komma in till doktorn. När jag kom in dit (hade Sandra med mig, tack gode gud) så kände han på min hals, kollade mig i halsen, i örona och lyssnade på mina lungor. Allt gick vädligt fort, men han var bra. Och jag fick veta att jag har en infektion i luftvägarna, så jag fick 3 st olika mediciner. Så nu ska jag bli frisk!!


Golden Bay

Har varit till Golden Bay idag med Linda & Therese :) Solat & badat! Helt underbart & härligt. Skönt att få komma ut och göra något och med dom tjejerna också. Så trevliga & roliga :) Jag gillar verkligen att umgås med dom :)
Fick veta att dom spelat in en del av filmen Troja i Golden Bay, där vi badade & solade. Ganska fränt :)
Så nu är jag helt slut.. Håller på att somna här i sängen.



Linda & Therese


Golden Bay








Fortfarande sjuk

Vaknade 19.50. Har sovit hela dagen pga huvudvärk, gjorde så extremt ont att jag grät.. Feber också för den delen.. Fick tabletter så nu är huvudvärken över, men den börjar komma tillbaka känner jag. Sitter och fryser som fan, har mjukisbyxor, linne, tröja, strumpor och en filt på mig men fryser ändå! Iskall om händerna också, skulle behöva ett par vantar, haha. Hoppas jag blir frisk snart, orkar inte med detta..


RSS 2.0